Ai observat schimbări în comportamentul copilului tău și nu știi cum să-l ajuți?

Oare ai într-adevăr motive de îngrijorare – sau va trece de la sine?

Cum discuți cu copilul tău care dă semne de anxietate sau depresie?

Iată ce spune Beth Mosley, psiholog cu 20 de ani de experiență în sistemul de sănătate publică din UK și peste 20.000 de familii consiliate:

👉Sănătatea mintală este fluctuantă de-a lungul vieții fiecărui individ.

👉Ea reprezintă felul în care gândim, simțim și funcționăm, plus cât de capabili suntem să reacționăm la factorii de stres din viața noastră.

👉Fiecare părinte poate fi înarmat cu un set de instrumente, tehnici și exerciții pentru orice situație în care sănătatea mintală are de suferit.

Un expert de top din Marea Britanie, 

psiholog clinician NHS, 

vine în România pe 16 mai

Rezervă-ți locul AICI

Cine este Beth Mosley? 

Dr. Beth Mosley este psihoterapeut clinician și a lucrat în NHS (sistemul național de sănătate din Marea Britanie) timp de 20 de ani, oferind sprijin specializat unui număr de peste 20 000 de familii cu copii pentru diferite probleme de sănătate psihică. A impus reglementări inovatoare legate de sănătatea mintală în școli din regiunea Suffolk, având drept rezultat o transformare radicală a felului în care sunt oferite aceste servicii. În timpul pandemiei, Beth Mosley a răspuns nevoilor părinților dezvoltând un program de ateliere pe teme-cheie precum anxietatea, schimbările de dispoziție sau autovătămarea, care a fost accesat de peste 12 000 de părinți pe parcursul anului 2021. Este frecvent invitată la BBC și la alte posture de televiziune, scrie numeroase articole pentru ziarele locale și a fost considerată unul dintre cei mai influenți lideri ai anului 2022 în regiunea Suffolk.

A fost înnobilată de către Regina Elisabeta a II-a cu gradul de Membru al Ordinului de Excelență al Marii Britanii (MBE) în 2021 pentru contribuția sa la sănătatea mintală și bunăstarea tinerilor din Suffolk.

A fost printre TOP 100 cei mai influenți lideri din Suffolk în 2022.

Cu apariții în: BBC News, BBC Radio, Mirror, Independent, Channel 4 news, Radio 5 Live.

Despre cartea „ Familii fericite. Ghidul sănătății mintale a copilului tău”

Cartea este un set cuprinzător de instrumente practice care îi ajută pe părinți să înțeleagă mai bine experiențele emoționale ale copiilor. Află din carte cum să protejeze și cum să susțină sănătatea mintală a copiilor și cum să recunoască cele mai frecvente probleme.

Câteva idei importante

  • Sănătatea mintală nu e ceva stabil și nu e ceva cu care ne naștem.
  • Cea mai mare putere pe care o avem ca părinți, indiferent de starea sănătății lor mintale, este relația pe care am construit-o, legătura noastră cu ei.
  • Sănătatea mintală nu înseamnă doar absența bolii. Sănătatea mintală este definită ca fiind starea de bine din punct de vedere emoțional, psihologic și social a unei persoane: cum gândim, cum simțim și cum funcționăm și cât de capabili suntem să reacționăm la factorii de stres din viața noastră.
  • Cele mai frecvente probleme de sănătate psihică la copii și adolescenți sunt depresia, anxietatea, dependențele și autovătămarea. Ele pot fi prevenite dacă părintele este echipat cu câteva instrumente esențiale.
  • 75% dintre problemele de sănătate mintală încep înaintea vârstei de 24 de ani și 50% înaintea vârstei de 15 ani.
  • Nu e neapărat ceva „în neregulă” cu copilul tău atunci când traversează o perioadă dificilă, poate fi un răspuns natural la provocările cu care se confruntă într-o lume din ce în ce mai complexă. Cea mai mare putere pe care o avem ca părinți este relația pe care am construit-o.